Az áruház kezelése

Általános szerződési feltételek:

Megrendelésének leadásával ÖnSmart-Home Hungária webshop vásárlója lesz.

Az eladó:          Két-Vill 2007 Bt

Cím:                  2120 Dunakeszi Mikszáth u. 10.

Cég adószáma: 24505822-2-13 

Engedélyszám: Cg. 13-06-014491

Telefonszám:   +36 30 542 9890

                         +36 30 9 711 411

e-mai:               smarthome.hungaria@gmail.com és  ket.vill.rgy@gmail.com

 

Szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Smart-Home Hungária webshop internetes áruházában megrendelt árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó oldalon tekíntheti meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is.

 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is (27%) A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Kivételt képezhetnek a 30 000 feletti raktáron nem lévő áruk. Ezek beszerzése előtt írásban egyeztetünk önnel. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon választhat.

 • Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben,
 • Előre utalással, futárszolgálattal történő szállítással,
 • Előre egyeztetett időpontban raktárunkban, készpénzben, a mindenkori jogszabályban meghatározott összegig.  

 

Szállítás:

Szállítási információk A megrendelt termékeket Postai (MPL futárszolgálat) úton szállítjuk, csak Magyarország területén,a mindenkor érvényes Postai díjak figyelembevételével. A megrendelt termékek ellenértékét és a Posta költséget,Vételár, fizetési feltételek pontban meghatározott módon kell kiegyenlítenie, amennyiben Ön a Postai szállítást választotta megrendelésének elküldésekor. A csomagban megtalálható számla tartalmazza a Posta költséget, és a termékek részletezését is.

Szállítási határidő: termékcsoporttól függően 3-12 munkanap, raktáron nem lévő import termékek esetén egyeztetés szükséges.

Sikertelen kézbesítés: Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. Az ingyenesen szállított termék újra kiszállítása nem ingyenes.

Szállítási felelősség Mindent megteszünk a tökéletes kiszolgálás valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kívül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Loxone-bolt üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak, és a futár által felvett jegyzőkönyv másolatát juttassa vissza hozzánk. Kollégáink a legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.

 

Megrendelés lemondása:

Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, vagy telefonon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kísérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

 

Elállás joga:

A vevő a 17/1999. Kormányrendeletben foglaltak szerint és a 2001.évi CVIII. törvény alapján gyakorolhatja a vásárlástól való elállási jogát.

 

Egyéb:

Az internetes áruházban található termékek döntő többsége azonnal, raktárról rendelkezésre áll. Amennyiben az adott termék kifogyott, lehetőség szerint külön jelezzük. A beszerzési idő a gyártótól és a gyártó országtól függően 1-12 hetet vehet igénybe. A megrendelés visszaigazolásakor munkatársaink minden esetben tájékoztatják a megrendelőt az esetleges raktárhiányról. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek jellemzőinek, értesítés nélküli megváltoztatására, módosítására. Az árucikkek mellett található fotók valós képek, kivételt képeznek a változó gyártóval megjelölt termékek itt az árucikkek csomagolása, megjelenése, tartozékai ettől eltérhetnek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, az általános forgalmi adó egységesen 27%. Az ettől eltérő adótartalmat külön jeleztük. Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, vagy a külön feltüntetett feltételeknek, időszaknak megfelelően érvényesek. Munkatársaink bizonyos termékcsoportok esetén ellenőrizhetik a szükséges hatósági engedélyek meglétét.

 

Termékgarancia:

Cseregarancia: A tartozékokkal együtt, hiánytalanul, és ha lehetséges, eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. A 2021. január 1-jét követően megvásárolt termékek esetében az alábbi újítások kerülnek bevezetésre (151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet): A jótállási idő „sávossá” válik a termék árától függően. Erről bővebb tájékoztatás az üzletszabályzat menüpontban!

 A garancia/jótállás a vásárláskor kapott számla ellenében érvényesíthető.

 • Hiba a szállítás következtében: Amennyiben az átvett árucikk nem üzemelhető be, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Hibásan kiszállított termék cseréje esetén a cseredarab szállítása díjmentes. Minden egyéb garanciális ügyintézéskor a vásárló feladata gondoskodni a termék oda- és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni. Folyamatos megrendelés esetén a javításra átvett termékek visszáruként való szállítása díjmentes.Kérjük átvételkor vizsgálja meg a csomag sértetlenségét, ne vegyen át sérült csomagot. Sérült csomag esetén vetessen fel jegyzőkönyvet és küldje vissza a csomagot.
 • Hiba használat közben: A rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetén a terméket díjmentesen javítjuk, vagy cseréljük. A garanciaidőn túli hibák esetén a javítás térítésköteles.

Garanciát kizáró tényezők:

 • az eszközök festék vagy más vegyi anyaggal történt érintkezése
 • rovarok vagy egyéb (pl házi-) állatok rongálása
 • természeti csapás (villámlás, beázás stb.)
 • szakszerűtlen telepítés, kezelés, javítás vagy használat által okozott hibák.
 • rongálás

Felelősség korlátozása:   Smart-Home Hungária nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

 • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Smart-Home Hungária weboldalára, ott megrendelést adjon le.
 • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
 • Szoftveres eszközök meghibásodása esetén az esetleges adatvesztésért felelősséggel nem tartozunk. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.306-308 §-ban, az 1997. évi CLV. tv-ben, a 117/1991. (IX.10.) számú valamint a 49/2003. (VII. 30) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Adatvédelem:

A tudomásunkra jutott adatokat az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (679/2016 sz. rendelet) 13. cikk előírásainak megfelelően kezeljük.
Részletek, bővebben: Az adatkezelésről szóló menüpont alatt!

Szerzői jogok:

A weboldalakon található képek, cikkek, video anyagok, dokumentumok, szoftverek az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépén azokat tárolhatja, kinyomtathatja.